Cold brew - kallbryggt kaffe

Table
  1. Cold Brew - Kallbryggt Kaffe
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Cold Brew - Kallbryggt Kaffe

Ingredienser:

  • 200g grovkrossade kaffebönor
  • 1 liter kallt vatten

Gör så här:

  1. Häll de grovkrossade kaffebönorna i en stor behållare.
  2. Häll på det kalla vattnet och se till att alla bönor är helt täckta.
  3. Täck behållaren och låt den stå i kylen i minst 12 timmar, eller över natten.
  4. Placera ett kaffe- eller finsilt filter över en kanna eller annan behållare där du vill servera ditt kaffe.
  5. Häll försiktigt det bryggda kaffet genom filtret och låt det rinna ner i kannan.
  6. Njut av ditt kalla och lena kallbryggda kaffe, antingen som det är eller med en skvätt mjölk och lite is.

Smörstekta päronklyftor med honung hasselnötter och rosmarin
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up