Jordgubbssallad


Table
  1. Jordgubbssallad
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Variationer:

Jordgubbssallad

Ingredienser:

  • Jordgubbar
  • Bladspenat
  • Ruccola
  • Fetaost
  • Smulad valnötter

Tillagning:

  1. Tvätta jordgubbarna noggrant och skär dem i halvor eller skivor.
  2. Tvätta bladspenaten och ruccolan och torka av dem försiktigt med en ren handduk eller pappershanddukar.
  3. Kombinera jordgubbar, bladspenat och ruccola i en stor salladsskål.
  4. Tillsätt smulad fetaost och valnötter.
  5. Blanda försiktigt alla ingredienser tills de är jämnt fördelade.
  6. Servera genast och njut av den fräscha och smakrika jordgubbssalladen!

Variationer:

You may also be interested in:  Lussebullar

Om du vill kan du lägga till andra ingredienser som t.ex. rödlök, avokado eller soltorkade tomater för att variera smaken. Du kan också experimentera med olika dressingar, som honungsdijon eller balsamvinägrett.

Chiligryta på pulled pork med bönor
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up