Laxkotlett med dill- och kaprissås

Table
  1. Recept: Laxkotlett med dill- och kaprissås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Laxkotlett med dill- och kaprissås

Ingredienser:

  • 400 g färsk laxfilé
  • 2 msk färsk dill, hackad
  • 2 msk kapris
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
You may also be interested in:  Pressgurka

Gör så här:

  1. Skär laxfilén i fyra kotletter.
  2. Blanda crème fraiche, dill, kapris, dijonsenap, salt och svartpeppar i en skål.
  3. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna.
  4. Stek laxkotletterna i ca 3-4 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
  5. Servera laxkotletterna med dill- och kaprissåsen på toppen.
Laxgryta med tomat och dill
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up