Gör egen Nötkorv med peppar och salt

Table
  1. Gör egen Nötkorv med peppar och salt
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Gör egen Nötkorv med peppar och salt

Ingredienser:

  • Nötkött (500g)
  • Peppar (efter smak)
  • Salt (efter smak)

Gör såhär:

  1. Mal nötköttet genom att använda en köttkvarn eller be din slaktare att mala det åt dig.
  2. Tillsätt peppar och salt efter smak och rör om ordentligt.
  3. Forma korvarna genom att rulla köttblandningen mellan dina händer tills du får önskad korvstorlek.
  4. Grilla korvarna över medium-värme tills de är genomstekta och har en lätt brun färg.
  5. Servera dina egenstoppade korvar med dina favorittillbehör och njut!
You may also be interested in:  Bearnaisesås

Att göra egen nötkorv med peppar och salt är både roligt och tillfredsställande. Anpassa smakerna efter din egen preferens och testa gärna olika proportioner för att hitta den perfekta smakkombinationen. Glöm inte att vara försiktig vid hantering av rått kött och se till att korvarna är helt genomstekta innan servering. Bon appétit!

Krämig äppelsill från grunden
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up