Bakpotatis med räkröra

Table
  1. Bakpotatis med räkröra
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Bakpotatis med räkröra

Ingredienser:

  • 4 stora bakpotatisar
  • 300 g räkor, skalade och rensade
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk citronsaft
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Hummus

Gör så här:

  1. Tvätta bakpotatisarna väl under kallt vatten
  2. Skär några snitt i varje potatis med en vass kniv
  3. Grilla potatisarna på medelhög värme i ca 40-50 minuter, tills de är mjuka och har en krispig
    yta
  4. I en separat skål, blanda räkor, majonnäs, dill och citronsaft till en härlig räkröra
  5. Krydda räkröran med salt och peppar efter smak
  6. Skär ett snitt i varje bakpotatis och fyll dem generöst med räkröran
  7. Servera omedelbart och njut av de krämiga bakpotatisarna med den smakrika räkröran
Financier med björnbär och pistage
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up