Dillslungad potatis

Table
  1. Recept: Dillslungad potatis
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Dillslungad potatis

Ingredienser:

  • 1 kg färskpotatis
  • 4 msk smör
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
You may also be interested in:  Tiramisu

Tillagning:

  1. Tvätta och skrubba potatisen väl.
  2. Koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 15-20 minuter.
  3. Häll av vattnet och lägg potatisen tillbaka i kastrullen.
  4. Tillsätt smör, dill, salt och svartpeppar. Rör om försiktigt så att potatisen blir ordentligt täckt.
  5. Slunga potatisen med hjälp av locket på kastrullen för att försiktigt blanda ihop allt.
  6. Servera genast och njut av den dillslungade potatisen! Passar utmärkt som tillbehör till olika maträtter.
You may also be interested in:  Tortillapizza med mozzarella och skinka

Notering: Om du vill kan du även lägga till en extra klick salt på den färdiga potatisen för extra smak.

Äppelkaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up