Enkel tacopaj

Table
  1. Enkel Tacopaj
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Enkel Tacopaj

Ingredienser:

  • Tortillabröd
  • 500g köttfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 röd lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 burk kidneybönor, sköljda och avrunna
  • 1 burk majs, avrunnen
  • 200g riven ost
  • Gräddfil och salsasås för servering
You may also be interested in:  Fläskkarré i lergryta

Gör såhär:

  1. Stek köttfärs tills den är genomstekt.
  2. Tillsätt tacokrydda, lök och vitlök. Stek i ytterligare några minuter.
  3. Lägg i kidneybönor och majs. Rör om och låt det bli varmt.
  4. Smörj en pajform och lägg 2-3 tortillabröd i botten.
  5. Häll hälften av färsröran ovanpå bröden, och strö över hälften av osten.
  6. Lägg ytterligare 2-3 tortillabröd på färsen och upprepa med resterande färs och ost.
  7. Grädda i ugnen på 200°C i ca 15-20 minuter, eller tills pajen är bubblig och osten har smält.
  8. Servera tacom pajen varm, och servera med gräddfil och salsasås.
Spaghetti med spenatsås och tomatsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up