Fräsch basilikasill



Recept: Fräsch basilikasill

Table
  1. Recept: Fräsch basilikasill
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Fräsch basilikasill

Ingredienser:

  • 500 gram färsk sill
  • 1 stor handfull färsk basilika
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Skomakarlåda

Gör så här:

  1. Börja med att rensa och skära sillfiléerna i mindre bitar.
  2. Hacka basilikabladen fint och blanda dem med sillen i en skål.
  3. I en separat skål, blanda matyoghurt, dijonsenap och äppelcidervinäger.
  4. Häll yoghurtblandningen över sillen och basilikan. Rör om väl så att allt blandas ordentligt.
  5. Smaka av med salt och peppar efter önskad smak.
  6. Låt basilikasillen stå i kylen i minst en timme för att smakerna ska mogna.
  7. Serv
    Körvel- och potatissoppa
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up