Kasslergratäng med paprika

Table
  1. Recept: Kasslergratäng med paprika
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Kasslergratäng med paprika

Ingredienser:

  • Kassler (500g)
  • Paprika (2 st)
  • Matlagningsgrädde (2 dl)
  • Riven ost (2 dl)
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Skär kasslern i tunna skivor och paprikan i strimlor.
  3. 3. Lägg kassler och paprika i en ugnsfast form.
  4. 4. Häll över matlagningsgrädde och strö över den rivna osten.
  5. 5. Krydda med salt och peppar.
  6. 6. Gratinera i ugnen i cirka 25-30 minuter, tills osten har fått fin färg.
You may also be interested in:  Baguette

Servera gratängen med exempelvis kokt potatis eller en fräsch sallad.

Matiga våfflor med halloumi och chark
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up