Nudlar med tofu haricot verts och ägg

Table
  1. Recept: Nudlar med tofu, haricot verts och ägg
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Nudlar med tofu, haricot verts och ägg

Ingredienser:

200g nudlar

200g tofu

150g haricot verts

2 ägg

Olja

Salt

Gör så här:

  1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skär tofun i kuber och stek dem gyllene i en stekpanna med olja.
  3. Koka haricot verts i lättsaltat vatten tills de är mjuka men fortfarande har tuggmotstånd.
  4. Knäck äggen i en skål, vispa lätt och stek dem till äggröra.
  5. När alla delar är klara, blanda dem tillsammans i stekpannan med tofun.
  6. Smaka av med salt och servera direkt.
You may also be interested in:  Koka kronärtskockor

Tips: Du kan också lägga till din favoritsås, såsom sojasås eller sweet chili-sås, för extra smak.

Sushiris
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up