Grillad kalkonfilé med ratatoille

Table
  1. Grillad kalkonfilé med ratatouille
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Grillad kalkonfilé med ratatouille

Ingredienser:

  • 4 kalkonfiléer
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 g krossade tomater
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
You may also be interested in:  Tandoori chicken

Gör så här:

  1. 1. Förbered grillen och värm den till medelhög värme.
  2. 2. Skär auberginen, zucchinin, paprikan och löken i stora tärningar.
  3. 3. Pressa vitlöksklyftorna och stek dem i olivoljan i en stor stekpanna i ca 1 minut.
  4. 4. Tillsätt de skurna grönsakerna och stek dem i oljan i ca 5 minuter tills de är mjuka.
  5. 5. Tillsätt de krossade tomaterna, oregano, basilika, timjan, salt och svartpeppar till grönsakerna och låt det puttra på låg värme i ca 10 minuter.
  6. 6. Grilla kalkonfiléerna i ca 4-5 minuter på varje sida tills de är genomstekta.
  7. 7. Servera den grillade kalkonfilén tillsammans med ratatouillen.
Spansk tortilla
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up