Vildsvinsburgare

Table
  1. Recept: Vildsvinsburgare
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Vildsvinsburgare

Ingredienser:

  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1/4 tsk timjan
  • 1/4 tsk rosmarin
  • 4 hamburgerbröd
  • Tillbehör: sallad, tomat, lök, ost, BBQ-sås
You may also be interested in:  Pressgurka

Gör så här:

  1. 1. Blanda vildsvinsfärs, ägg, lök, vitlök, dijonsenap, salt, svartpeppar, paprikapulver, timjan och rosmarin i en skål.
  2. 2. Forma smeten till burgare och lägg dem på en tallrik.
  3. 3. Värm upp grillen eller stekpannan och grilla/stek burgarna i cirka 4-5 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
  4. 4. Servera vildsvinsburgarna på hamburgerbröd tillsammans med sallad, tomat, lök, ost och lite extra BBQ-sås.
You may also be interested in:  Spaghetti och köttfärssås

Beräknad tid: 30 minuter

Ett recept på läckra vildsvinsburgare som passar perfekt till sommarens grillkvällar eller som en smakrik middag året om. Med smakrika kryddor och saftig vildsvinsfärs blir dessa burgare en riktig fest för smaklökarna. Servera med dina favorittillbehör och njut av en härlig måltid!

Potatisplättar med vitkålssallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up