Varm äppelmust med kanel och ingefära

Table
  1. Recept på Varm äppelmust med kanel och ingefära
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept på Varm äppelmust med kanel och ingefära

Ingredienser:

  • 1 liter äppelmust
  • 2 kanelstänger
  • 1 bit färsk ingefära (cirka 2 cm)
  • Honung eller socker efter smak

Tillagning:

  1. Häll äppelmusten i en kastrull och värm upp den på medelhög värme.
  2. Tillsätt kanelstänger och den färska ingefäran.
  3. Låt äppelmusten sjuda i cirka 10-15 minuter för att låta smakerna blanda sig väl.
  4. Smaka av med honung eller socker för att få önskad sötma.
  5. Servera varm äppelmust i kopp eller glas.
You may also be interested in:  Kycklingmarinad

Tips: För att göra äppelmusten ännu mer festlig kan du tillsätta en skvätt vaniljsirap och toppa med vispad grädde eller vaniljglass.

Panerad spätta med räksås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up