Marinerad vitlök

Table
  1. Recept: Marinerad vitlök
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Servtips:

Recept: Marinerad vitlök

Ingredienser:

  • Vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • Färsk rosmarin
  • Flingsalt

Tillagning:

  1. Skala och dela vitlöksklyftorna.
  2. Häll olivolja i en glasburk eller annan behållare.
  3. Tillsätt vitlöksklyftorna i behållaren.
  4. Tillsätt färsk rosmarin och flingsalt efter smak.
  5. Skruva på locket och skaka behållaren för att blanda ingredienserna väl.
  6. Ställ in behållaren i kylskåp och låt vitlöken marinera i minst 24 timmar för bästa smak.
You may also be interested in:  Hallongrottor

Servtips:

Den marinerade vitlöken passar utmärkt som tillbehör till ostbrickan eller som smaksättare i sallader och pastarätter.

Råraka med löjrom
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.