Pesto alla genovese

Table
  1. Recept: Pesto alla genovese
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept: Pesto alla genovese

Ingredienser:

  • 2 dl färsk basilika
  • 1 dl pinjenötter
  • 2 dl riven parmesan
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • En nypa salt

You may also be interested in:  Snabb mangosalsa

Gör såhär:

  1. Ta basilikablad, pinjenötter, parmesan och vitlök och mixa i en matberedare.
  2. Häll i olivoljan och mixa ytterligare tills du får en jämn konsistens.
  3. Tillsätt salt efter smak och mixa lite till.
  4. Din pesto alla genovese är klar att servera!
Pasta med paprika- och baconsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up