Lammfärsbiffar med fetaost och mangochutneysås




Lammfärsbiffar med fetaost och mangochutneysås

Table
  1. Recept: Lammfärsbiffar med fetaost och mangochutneysås
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept: Lammfärsbiffar med fetaost och mangochutneysås

Ingredienser:

  • 500 g lammfärs
  • 100 g fetaost, smulad
  • 2 msk ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl mangochutney
  • 1 dl crème fraiche
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Scones

Gör såhär:

  1. I en stor skål, blanda lammfärs, fetaost, ströbröd, ägg, paprikapulver, spiskummin, torkad oregano, salt och peppar.
  2. Tillsätt mjölk och rör om tills allt är väl blandat. Forma blandningen till små biffar och lägg dem på en tallrik.
  3. Stek biffarna i en het stekpanna med olja tills de är genomstekta och har fått fin färg på båda sidorna.
  4. I en separat skål, blanda mangochutney och crème fraiche till såsen. Smaka av med salt och peppar.
  5. Serv
    Äkta carbonara utan grädde
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.