Helstekt entrecôte

Table
  1. Helstekt entrecôte
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Helstekt entrecôte

Ingredienser:

  • 1 kg entrecôte
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 4 vitlöksklyftor, krossade
  • 3 kvistar färsk rosmarin
You may also be interested in:  Coleslaw

Gör så här:

  1. Gnid in entrecôten med salt och svartpeppar.
  2. I en stor stekpanna, hetta upp olivoljan på medelhög värme.
  3. Lägg i entrecôten och stek den i cirka 4-5 minuter på varje sida för en medium stekning.
  4. Tillsätt vitlöksklyftorna och rosmarinkvistarna i pannan och stek dem tillsammans med köttet i ytterligare 1-2 minuter.
  5. Ta ut entrecôten och låt den vila i ca 10 minuter under aluminiumfolie.
  6. Skär köttet i skivor och servera med önskade tillbehör.
Potatispannkaka med bacon
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.