Hårt tunnbröd

Table
  1. Recept: Hårt tunnbröd
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Recept: Hårt tunnbröd

Ingredienser:

  • 5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten

Gör så här:

  1. Blanda vetemjöl och salt i en skål.
  2. Tillsätt vatten och knåda till en smidig deg.
  3. Dela degen i små bitar och kavla ut dem till tunna cirklar.
  4. Grädda bröden i en torr het panna eller på en varm stenplatta tills de blir gyllenbruna på båda sidor.
  5. Låt svalna och förvara i en lufttät burk.

Tips:

You may also be interested in:  Klassisk pizzasallad

För extra smak kan du tillsätta exempelvis kumminfrön eller malen fänkål i degen.

Hummusdipp
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up