Picklade grönsaker

Table
  1. Recept: Picklade grönsaker
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Picklade grönsaker

Ingredienser:

  • 1,5 dl vatten
  • 1,5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 1 morot
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 gurka
  • 1/4 rödkålshuvud
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 tsk korianderfrön

You may also be interested in:  Scones

Gör så här:

  1. 1. Blanda vatten, vitvinsvinäger, socker och salt i en kastrull. Koka upp och rör om tills sockret och saltet har löst sig.
  2. 2. Skala och skiva moroten tunt, skiva rödlök, gurka och rödkål.
  3. 3. Lägg de skivade grönsakerna tillsammans med senapsfrön och korianderfrön i en steriliserad glasburk.
  4. 4. Häll den varma lagen över grönsakerna i burken. Låt svalna och ställ sedan in i kylskåpet.
  5. 5. Låt grönsakerna picklas i minst 24 timmar innan servering för bästa smak.
Pastagratäng med bacon
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up