Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök

Table
  1. Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök
    1. Ingredienser:
    2. Instructions:

Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök

Ingredienser:

  • Fiskpinnar
  • Mjuka tortillabröd
  • Isbergssallad
  • Tomater
  • Rödlök
  • Inlagd jalapeño
  • Creme fraiche
  • Lime

Instructions:

  1. Värm upp fiskpinnarna i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen
  2. Skär picklad rödlök i tunna skivor och lägg i en skål
  3. Strimla isbergssallad och skiva tomater
  4. Värm tortillabröden i mikrovågsugn eller stek dem lätt i en torr stekpanna
  5. Ta ut fiskpinnarna från ugnen
  6. Placera en eller två fiskpinnar i varje tortillabröd
  7. Toppa med isbergssallad, tomater, picklad rödlök och inlagd jalapeño
  8. Klicka på lite crème fraiche
  9. Pressa lite lime över tacosarna
  10. Vik ihop och njut!
You may also be interested in:  Falukorvsgryta

Gör dig redo att smaka på dessa läckra fish tacos med en twist! Genom att använda fiskpinnar istället för traditionell fisk får du en enkel men smakfull variant av detta mexikanska favoriträtt. Den picklade rödlöken ger en härlig syrlighet och crunch till rätten.

Tårtfyllning med vit choklad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up