Inlagd chili

Table
  1. Inlagd chili
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Inlagd chili

Ingredienser:

  • 500 g färska chilifrukter
  • 4 dl vitvinsvinäger
  • 2 dl vatten
  • 2 msk socker
  • 1 msk salt
  • 1 tsk korianderfrön
You may also be interested in:  Busenkel broccolisoppa

Gör så här:

  1. Steg 1: Skär chilifrukterna på längden och ta bort fröna.
  2. Steg 2: I en kastrull, tillsätt vinäger, vatten, socker, salt och korianderfrön. Koka upp och rör om tills sockret och saltet har lösts upp.
  3. Steg 3: Lägg i chilifrukterna i kastrullen och sjud på låg värme i cirka 5 minuter.
  4. Steg 4: Häll upp inläggningen i rengjorda burkar och låt svalna helt innan locket sätts på.
  5. Steg 5: Förvara inlagd chili i kylskåp, den kommer att vara redo att användas efter 24 timmar och håller sig upp till 3 månader.

Klassisk pizzasallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up