Rostade sojabönor

Table
  1. Recept: Rostade sojabönor
    1. Ingredienser
    2. Tillagning

Recept: Rostade sojabönor

Ingredienser

  • 2 koppar sojabönor
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Valfria kryddor efter smak (t.ex. paprika, vitlökspulver, cayennepeppar)

Tillagning

  1. Förvärm ugnen till 180°C.
  2. Skölj sojabönorna och låt dem rinna av ordentligt.
  3. Placera de avrunna sojabönorna på en bakplåt med bakplåtspapper.
  4. Häll olivoljan över bönorna och blanda ordentligt för att fördela oljan jämnt.
  5. Strössla salt och önskade kryddor över bönorna och blanda igen.
  6. Placera bakplåten i ugnen och rosta sojabönorna i cirka 20-25 minuter, eller tills de är gyllenbruna och krispiga.
  7. Låt bönorna svalna något innan servering.
You may also be interested in:  Surdegsbröd

Njut av de rostade sojabönorna som ett hälsosamt och knaprigt snacks!

Mörkt filmjölksbröd
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up