Gubbröra med matjessill

Table
  1. Gubbröra med matjessill
    1. Ingredienser:
    2. Tillredning:

Gubbröra med matjessill

Ingredienser:

  • 4 matjessillfiléer
  • 4 kokta ägg
  • 1 liten rödlök
  • 1 deciliter gräddfil
  • 1 deciliter majonnäs
  • 1 matsked hackad dill
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Klassisk lasagne

Tillredning:

  1. Skär sillfiléerna i små bitar.
  2. Skala och hacka äggen fint.
  3. Finhacka rödlöken.
  4. Blanda gräddfil, majonnäs, dill, salt och peppar i en skål.
  5. Tillsätt sillbitarna, ägg och rödlök i skålen och blanda väl.
  6. Kyl i kylskåp i minst en timme innan servering.
You may also be interested in:  Laxfilé i ugn med citron

Tips: Servera gubbröran på knäckebröd eller tunnbröd med lite extra dill på toppen för extra smak.

Eton mess
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up