Pannbiff med lök

Table
  1. Pannbiff med lök
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Pannbiff med lök

Ingredienser:

  • 500g blandfärs
  • 1 stor lök, finhackad
  • 1 ägg
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 msk olja
You may also be interested in:  Baconlindad kycklingfilé i ugn

Gör såhär:

  1. Blanda ihop blandfärs, lök, ägg, ströbröd, salt och svartpeppar i en skål.
  2. Forma smeten till jämna biffar.
  3. Stek biffarna i olja på medelhög värme tills de är genomstekta och har fått en fin gyllenbrun yta, cirka 4-5 minuter på varje sida.
  4. Servera pannbiffarna med kokt potatis, lingonsylt och en fräsch sallad.

Financier med björnbär och pistage
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up