Getostfyllda dadlar med bacon

Table
  1. Recept: Getostfyllda dadlar med bacon
    1. Ingredienser:
    2. Instruktioner:
    3. Tips:

Recept: Getostfyllda dadlar med bacon

Ingredienser:

  • 12 dadlar
  • 12 skivor bacon
  • 75 g getost

Instruktioner:

  1. Skär ett snitt i varje dadel och ta bort kärnan.
  2. Fyll varje dadel med en bit getost.
  3. Envelop each date with a slice of bacon and secure with a toothpick.
  4. Grilla dadlarna under medelhög värme i ca 5-6 minuter tills baconet är knaprigt och getosten smält.
  5. Servera varma och njut av de härliga smakerna!
You may also be interested in:  Cheesecake i glas med pepparkaka och lingon

Tips:

  • Om du inte har tillgång till en grill kan du tillaga dadlarna i ugnen på 200°C i cirka 10-12 minuter, eller tills baconet är knaprigt.
  • För extra smak kan du prova att tillsätta en nypa hackade valnötter till getostfyllningen.

Kobideh kebab
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up