Grillad sallad med ädelost




Grillad sallad med ädelost



Table
  1. Grillad sallad med ädelost
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Grillad sallad med ädelost

För att njuta av en läcker och lätt grillrätt, prova att göra denna grillade sallad med ädelost. Den perfekta kombinationen av salladens krispiga fräschör och ädelostens fylliga smak kommer definitivt att imponera på dina smaklökar.

Ingredienser:

  • 1 huvudsallad
  • 150g ädelost
  • 1 rödlök
  • 2 tomater
  • 1 avokado
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
You may also be interested in:  Rabarberkräm

Gör så här:

  1. Skär huvudsalladen i halvor, pensla snittytorna med olivolja och krydda med lite flingsalt och svartpeppar.
  2. Grilla salladshalvorna på medelhög värme i cirka 3 minuter på varje sida, eller tills de har fått fina grillmärken.
  3. Skär rödlök, tomater och avokado i tunna skivor.
  4. Smula ädelosten över salladshalvorna.
  5. Fördela rödlök, tomater och avokado på toppen.
  6. Droppa över lite extra olivolja och strö över lite flingsalt och svartpeppar för extra smak.
  7. Serv
    Gaeng liang pak ruam
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up