Grillad sallad med ädelost
Grillad sallad med ädelost
För att njuta av en läcker och lätt grillrätt, prova att göra denna grillade sallad med ädelost. Den perfekta kombinationen av salladens krispiga fräschör och ädelostens fylliga smak kommer definitivt att imponera på dina smaklökar.
Ingredienser:
- 1 huvudsallad
- 150g ädelost
- 1 rödlök
- 2 tomater
- 1 avokado
- Olivolja
- Flingsalt
- Svartpeppar
Gör så här:
- Skär huvudsalladen i halvor, pensla snittytorna med olivolja och krydda med lite flingsalt och svartpeppar.
- Grilla salladshalvorna på medelhög värme i cirka 3 minuter på varje sida, eller tills de har fått fina grillmärken.
- Skär rödlök, tomater och avokado i tunna skivor.
- Smula ädelosten över salladshalvorna.
- Fördela rödlök, tomater och avokado på toppen.
- Droppa över lite extra olivolja och strö över lite flingsalt och svartpeppar för extra smak.
- Serv