Rabarberkräm

Table
  1. Rabarberkräm
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Tips:

Rabarberkräm

Ingredienser:

  • 500g rabarber
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 2 msk potatismjöl

Tillagning:

  1. Skär rabarbern i mindre bitar.
  2. Lägg den i en kastrull tillsammans med vatten och socker.
  3. Koka upp och låt sjuda i ca 10 minuter tills rabarbern har mjuknat.
  4. Blanda potatismjölet med lite vatten i en separat skål.
  5. Häll potatismjölsblandningen i kastrullen med rabarbern och låt koka upp under omrörning.
  6. Låt krämen svalna och servera kall.

Tips:

You may also be interested in:  Picklad rödlök

Servera rabarberkrämen med vaniljsås eller vispad grädde för extra smak.

Linslasagne med paprika och mozzarella
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up