Torsk med ärter och dill





Table
  1. Recept: Torsk med ärter och dill
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Torsk med ärter och dill

Ingredienser:

  • 500 gram torskkött
  • 300 gram frysta ärter
  • En knippe färsk dill
  • 2 dl grädde
  • 1 lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Tillagning:

  1. Tina ärterna enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och tillsätt lök och vitlök. Stek tills löken är mjuk och genomskinlig.
  3. Tillsätt ärterna och stek i några minuter tills de är varma och genomstekta.
  4. Tillsätt grädden och dillen och låt sjuda i ca 5 minuter.
  5. Krydda med salt och peppar efter smak.
  6. I en separat stekpanna, stek torskköttet i lite smör eller olivolja tills det är genomstekt och får en fin färg på ytan.
  7. Serva torskköttet med ärterna och di
    Marängtårta i långpanna
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.