Varmrökt lax med citron- och dillsås

Table
  1. Recept: Varmrökt lax med citron- och dillsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Varmrökt lax med citron- och dillsås

Ingredienser:

  • 400 g varmrökt lax
  • 1 st citron
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 knippe färsk dill
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Fläskfilégryta med champinjoner

Gör så här:

  1. Riv skalet från citronen och pressa saften.
  2. Hacka dillen fint.
  3. Blanda crème fraiche, citronskal, citronsaft, hackad dill och dijonsenap i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg den varmrökta laxen på ett fat och servera den med citron- och dillsåsen.
Caprese
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up