Räksemla

Table
  1. Recept: Räksemla
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Räksemla

Ingredienser:

  • Räkor
  • Surkål
  • Rågbröd
  • Skagenröra
  • Lime
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Skala räkorna och lägg dem åt sidan.
  2. Strimla surkålen och blanda den med lite pressad lime, salt och peppar.
  3. Rosta rågbrödet lätt.
  4. Bred skagenröra på båda sidor av rågbrödet.
  5. Lägg räkorna på en av brödskivorna.
  6. Toppa med surkål och lägg den andra brödskivan ovanpå.
  7. Servera din räksemla med en kall dryck och njut!
Sojapicklade ägg
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up