Belugalinser med rostade haricots verts

Table
  1. Belugalinser med rostade haricots verts
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Belugalinser med rostade haricots verts

Ingredienser:

  • 200 g belugalinser
  • 300 g haricots verts
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 tsk paprikapulver
You may also be interested in:  Vegobullar på formbar färs

Tillagning:

  1. Koka belugalinserna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Förvärm ugnen till 200°C.
  3. Skär av ändarna på haricots vertsen och skölj dem noggrant.
  4. Skala och hacka rödlöken och vitlöken.
  5. Placera haricots verts, rödlök och vitlök på en bakplåt klädd med bakplåtspapper.
  6. Häll över olivolja, salt, peppar och paprikapulver. Blanda väl.
  7. Rosta i ugnen i cirka 15-20 minuter tills haricots vertsen är krispiga och lite bruna.
  8. När belugalinserna är klara, hälla av vattnet och skölj dem under kallt vatten.
  9. Blanda de rostade haricots vertsen med belugalinserna i en serveringsskål.
  10. Servera varmt som en hälsosam och proteinrik rätt.
Kycklingpasta med basilikapesto
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up