Blondies med hallon

Table
  1. Blondies med hallon
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Blondies med hallon

Ingredienser:

  • 200 g smör
  • 200 g vit choklad
  • 3 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 dl frysta hallon

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175°C och klä en fyrkantig bakform med bakplåtspapper.
  2. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och tillsätt den till smöret. Rör om tills allt har smält.
  3. I en stor skål, vispa socker och ägg luftigt.
  4. Tillsätt smör-chokladblandningen i äggsmeten och rör om väl.
  5. Sikta i vetemjöl, vaniljsocker och salt i smeten och blanda försiktigt tills allt är väl blandat.
  6. Häll smeten i den förberedda bakformen och strö över de frysta hallonen.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter eller tills kakan fått en gyllene färg.
  8. Låt kakan svalna innan du skär den i rutor och serverar.
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Tips:

Servera blondies med hallon med en klick vaniljglass för extra lyxig smak!

Steka ägg
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.