Dopp i kopp

Table
  1. Recept på Dopp i kopp
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Dopp i kopp

Ingredienser:

  • 2 skivor formfranska
  • 1 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 2 tsk socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Smör till stekning
You may also be interested in:  Mojito

Gör så här:

  1. Blanda ägg, mjölk, socker och vaniljsocker i en skål.
  2. Smält lite smör i en stekpanna på medelvärme.
  3. Doppa en skiva formfranska i äggsmeten så att den blir ordentligt genomblöt.
  4. Lägg den doppade skivan i stekpannan och stek tills den får fin gyllenbrun färg på båda sidor.
  5. Upprepa processen med den andra skivan formfranska.
  6. Servera de nygräddade Dopp i kopp-skivorna med till exempel sylt eller sirap.
Laxpaté
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up