Pepparbiff med persiljesmör

Table
  1. Pepparbiff med persiljesmör
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Pepparbiff med persiljesmör

Ingredienser:

  • 600g lövbiff
  • 1 msk smör
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 4 msk färsk hackad persilja
  • 75g smör, rumstempererat

Gör så här:

  1. Banka ut lövbiffen lätt med en kötthammare.
  2. Smält smöret i en stekpanna på medelhög värme. Lägg i lövbiffen och stek i cirka 2-3 minuter på varje sida.
  3. Strö över svartpeppar och salt på båda sidorna av lövbiffen. Fortsätt steka tills köttet är genomstekt.
  4. Under tiden, blanda den hackade persiljan med det rumstempererade smöret i en skål.
  5. När lövbiffen är klar, servera den med en klick persiljesmör på toppen.
You may also be interested in:  Lätt lantbröd

Tips: Servera pepparbiffen med kokt potatis och en fräsch sallad för en komplett måltid.

Glaserad majrova
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up