Kristyr utan ägg

Table
  1. Recept på Kristyr utan ägg
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Kristyr utan ägg

Ingredienser:

  • 200g florsocker
  • 1-2 msk vatten
  • 1 tsk citronsaft
  • 1/2 tsk vaniljextrakt

Gör så här:

  1. I en skål, sikta florsockret för att undvika klumpar.
  2. Tillsätt vatten, citronsaft och vaniljextrakt i skålen med florsockret.
  3. Blanda väl tills det blir en slät och jämn konsistens. Du kan behöva ha i mer vatten om det behövs för att få rätt konsistens.

Det är nu lätt att göra kristyr utan ägg för att dekorera dina bakverk. Använd en spritspåse eller en sked för att applicera kristyren på dina kakor, tårtor eller andra bakverk. Låt kristyren stelna innan servering.

You may also be interested in:  Rostade rödbetor med rosmarin

Tips: Om du vill ha olika färger på kristyren, kan du dela upp satsen i mindre skålar och tillsätta några droppar av livsmedelsfärg i varje skål.

Kanelkokta päron med vispad grädde och chokladkräm
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up