Finska pinnar

Table
  1. Recept: Finska pinnar
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Serveringstips:

Recept: Finska pinnar

Ingredienser:

  • 300g smör
  • 2 dl socker
  • 1 ägg
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl flagad mandel

Tillagning:

  1. Blanda smör, socker och ägg i en bunke.
  2. Tillsätt vetemjöl och vaniljsocker, rör om tills degen blir jämn.
  3. skär den i mindre bitar.
  4. Doppa varje bit i flagad mandel.
  5. Grädda i ugnen på 175°C i cirka 10-12 minuter, eller tills de fått en gyllenbrun färg.
You may also be interested in:  Kycklingwok med nudlar

Serveringstips:

Servera Finska pinnar som ett gott tilltugg till kaffe eller te.

Smörstekt torskfilé med potatismos
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up