Klassiska biskvier

Table
  1. Klassiska Biskvier Recept
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Klassiska Biskvier Recept

Ingredienser:

  • 200g socker
  • 150g äggvita
  • 300g mandelmjöl
  • 100g florsocker
  • 200g smör
  • 200g choklad
  • 100g sylt (valfri smak)

You may also be interested in:  Kolakakor

Gör så här:

  1. Vispa sockret och äggvitorna tills det blir en styv maräng.
  2. Blanda i mandelmjölet försiktigt till en jämn smet.
  3. Placera smeten i en spritspåse och tryck ut små biskvier på en bakplåtspapper.
  4. Grädda biskvierna i ugnen på 175°C i ca 10-15 minuter, eller tills de är ljust gyllenbruna.
  5. Låt biskvierna svalna helt.
  6. Vispa ihop smör och florsocker till en fluffig smörkräm.
  7. Bred ett tunt lager av smörkrämen på varje biskvi och placera dem parvis.
  8. Värm chokladen över ett vattenbad eller i mikrovågsugn tills den är smält.
  9. Doppa botten av varje biskvi i smält choklad och placera dem på ett bakplåtspapper för att stelna.
  10. Fyll en spritspåse med sylt och spritsa en liten klick på toppen av varje biskvi.
  11. Låt chokladen och sylten sätta sig innan servering.
Ungersk langos med vitlöksolja gräddfil och ost
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up