Kassler Hawaii

Table
  1. Recept: Kassler Hawaii
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Kassler Hawaii

Ingredienser:

  • 4 skivor kassler
  • Ananasringar
  • 8 skivor ost
  • Honung
  • Salt och peppar

Tillagning:

1. Värm upp en stekpanna på medelhög värme.
2. Stek kasslerskivorna i pannan tills de får en gyllene färg på båda sidor.
3. Ta ut kasslern ur pannan och lägg åt sidan.
4. Lägg ananasringarna i pannan och stek dem några minuter på varje sida tills de blir lätt karamelliserade.
5. Ta ut ananasen och lägg åt sidan.
6. Lägg en skiva ost på varje kasslerskiva.
7. Lägg en ananasring ovanpå osten.
8. Ringla honung över varje skiva och krydda med lite salt och peppar.
9. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter eller tills osten smält och fått fin färg.
10. Servera Kassler Hawaii med ris eller potatis och en sallad.

You may also be interested in:  Ugnspannkaka (grundrecept)

Viktigt: Se till att kasslern är ordentligt genomstekt innan du serverar den.

Rostad pumpa
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up