Fish and chips

Table
  1. Recept: Fish and Chips
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Fish and Chips

Ingredienser:

  • Fiskfiléer
  • Potatisar
  • Salt
You may also be interested in:  Crème brûlée

Gör så här:

  1. 1. Skala och skär potatisarna i långa stavar.
  2. 2. Värm rapsolja i en stor kastrull eller stekpanna.
  3. 3. Stek potatisarna i den heta oljan tills de blir gyllenbruna och krispiga.
  4. 4. Ta ut potatisarna och låt dem rinna av på hushållspapper. Salta och peppra efter smak.
  5. 5. Skär fiskfiléerna i lagom bitar.
  6. 6. Vänd fiskfiléerna i mjöl och skaka av överflödigt mjöl.
  7. 7. Hetta upp rapsolja i en annan kastrull eller stekpanna.
  8. 8. Stek fiskfiléerna i den varma oljan tills de blir gyllenbruna.
  9. 9. Ta ut fiskfiléerna och låt dem rinna av på hushållspapper.
  10. 10. Servera fiskfiléerna med de krispiga pommes fritesen.

Bananchoklad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up