Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon

Table
  1. Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon

Ingredienser:

  • 4 stora kycklingfiléer
  • 8 skivor bacon
  • 100 gram fetaost
  • 1 röd lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 matsked olivolja
  • 1 tesked torkad timjan
  • Salta och peppra efter smak

You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Gör så här:

  1. Skär ett snitt i varje kycklingfilé, så att en ficka bildas.
  2. Smula fetaosten och hacka lök och vitlök fint.
  3. Blanda fetaost, lök, vitlök, olivolja och timjan i en skål.
  4. Lägg en sked av fetaostblandningen i varje kycklingfiléficka.
  5. Wrapa två skivor bacon runt varje kycklingfilé, för att hålla fyllningen på plats.
  6. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja på medelvärme.
  7. Stek kycklingfiléerna i pannan i cirka 5-6 minuter per sida, tills de är genomstekta och baconet är krispigt.
  8. Servera med valfria tillbehör som sallad och potatis.
Pasta arrabbiata
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up