Romsås med röd stenbitsrom

Table
  1. Romsås med röd stenbitsrom
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Romsås med röd stenbitsrom

Ingredienser:

  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk rom
  • 1 msk citronsaft
  • 2 tsk röd stenbitsrom
  • En nypa salt och svartpeppar
You may also be interested in:  Fläskytterfilé i ugn

Gör så här:

  1. Blanda crème fraiche, rom och citronsaft i en skål.
  2. Tillsätt röd stenbitsrom och rör om försiktigt.
  3. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Låt såsen stå i kylskåp i minst 30 minuter för att smakerna att sätta sig.
  5. Servera romsåsen som en accompanjemang till fisk eller skaldjur.
Klassiska fyllningar till smörgåstårtor
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up