Torsk med brynt smör och pepparrot

Table
  1. Torsk med brynt smör och pepparrot
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Serveringstips:

Torsk med brynt smör och pepparrot

Ingredienser:

  • Torskfiléer
  • Smör
  • Pepparrot
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Börja med att smälta smör i en stekpanna på medelhög värme.
  2. Låt smöret brynas tills det får en fin gyllenbrun färg och en nötaktig doft.
  3. Krydda torsken med salt och peppar.
  4. Stek torsken i det brynta smöret i cirka 2-3 minuter på varje sida, eller tills fisken får en gyllenbrun färg.
  5. Riv pepparrot och strö över torsken innan servering.

Serveringstips:

You may also be interested in:  Kokt kycklingfilé med örtsås

Servera torskfiléerna med kokt potatis och en god sallad för en komplett måltid.

Krispig potatis med örter
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up