Stekt ankbröst

Table
  1. Recept: Stekt ankbröst
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Stekt ankbröst

Ingredienser:

  • 2 ankbröstfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
You may also be interested in:  Pad Thai

Gör så här:

  1. Börja med att ta bort skinnet från ankbröstfiléerna.
  2. Salta och peppra filéerna på båda sidor.
  3. Smält smöret och olivoljan i en stekpanna på medelhög värme.
  4. Placera ankbröstfiléerna i stekpannan med köttsidan nedåt.
  5. Stek i cirka 4 minuter tills köttsidan är gyllenbrun och knaprig.
  6. Vänd filéerna och stek på den andra sidan i cirka 2-3 minuter för medium-stekt eller längre för mer genomstekt.
  7. Ta av stekpannan från värmen och låt ankbröstfiléerna vila i några minuter innan du skär upp dem.
  8. Skär filéerna i skivor och servera med valfria tillbehör.
Julskinka med senapsgriljering
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up