Stekt falukorv med bräserad rödlök

Table
  1. Recept: Stekt falukorv med bräserad rödlök
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Stekt falukorv med bräserad rödlök

Ingredienser:

  • Falukorv - 4 skivor
  • Rödlök - 2 stora lökar
  • Smör - 2 msk
  • Matolja - 1 msk
  • Salt - efter smak
  • Peppar - efter smak
  • Vatten - 1 dl
You may also be interested in:  Ragu bolognese

Gör så här:

  1. Skär rödlöken i tunna skivor och stek den i smör och matolja i en stekpanna tills den blir mjuk och börjar få färg.
  2. Lägg i falukorvsskivorna och stek dem på medelhög värme tills de får fin färg på båda sidor.
  3. Tillsätt vatten i stekpannan och låt det sjuda under lock i cirka 10 minuter för att låta smakerna utvecklas.
  4. Krydda med salt och peppar efter smak.
  5. Servera den stekta falukorven med den bräserade rödlöken.
Canelloni med spenat och ricotta
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up