Grillade majskolvar med parmesan

Table
  1. Grillade majskolvar med parmesan
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Grillade majskolvar med parmesan

Ingredienser:

  • 4 majskolvar
  • 50g smör
  • 50g riven parmesanost
  • 1 tesked salt
  • 1 tesked paprikapulver
  • 1 tesked vitlökspulver
  • 1 tesked torkad persilja
You may also be interested in:  Remouladesås

Gör så här:

  1. Förbered grillen för direktgrillning över medelhög värme.
  2. Smält smöret i en liten kastrull och blanda i salt, paprikapulver, vitlökspulver och torkad persilja.
  3. Pensla majskolvarna med smörblandningen och lägg dem på grillen.
  4. Grilla majskolvarna i cirka 10-12 minuter, vänd dem regelbundet och pensla med smörblandningen mellan vändningarna.
  5. Strö över den rivna parmesanosten de sista 2-3 minuterna av grillningen.
  6. Ta av majskolvarna från grillen och servera dem direkt.

Servera de grillade majskolvarna med extra smör och parmesanost vid sidan om för den som önskar.

You may also be interested in:  Husets mandeltårta

Notera: För att göra receptet vegetariskt kan smöret ersättas med olivolja.

Cheesecake med blåbär och citron
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up