Glutenfria våfflor

Table
  1. Glutenfria våfflor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Glutenfria våfflor

Ingredienser:

  • 2 dl glutenfritt mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk socker
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1 msk smält smör
You may also be interested in:  Amerikanska pannkakor

Gör så här:

  1. Blanda glutenfritt mjöl, bakpulver, vaniljsocker och socker i en skål.
  2. Tillsätt mjölk, ägg och smält smör till skålen och rör om ordentligt.
  3. Låt smeten vila i cirka 10 minuter för att bli lite tjockare.
  4. Värm upp våffeljärnet och pensla det med smält smör.
  5. Grädda våfflorna enligt våffeljärnets instruktioner tills de är gyllenbruna och genomstekta.
  6. Servera de varma våfflorna med din favoritfyllning, till exempel sylt, grädde eller färska bär.

Ugnsbakad lax med rostade grönsaker
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up