Nubberöra

Table
  1. Recept: Nubberöra
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Nubberöra

Ingredienser:

  • 300 g kallrökt lax
  • 1 st liten rödlök
  • 2 msk färsk dill, hackad
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Brunsås

Gör så här:

  1. Skär laxen i små bitar och lägg i en skål.
  2. Finhacka rödlöken och tillsätt den till skålen tillsammans med den hackade dillen.
  3. Blanda i majonnäs, dijonsenap och citronsaft. Rör om försiktigt tills samtliga ingredienser är väl blandade.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera nubberöran som en aptitretare på ett knäckebröd eller som en fyllning i en baguette. Njut!
Bananplättar
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up