Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater

Table
  1. Recept: Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Halloumiburgare med srirachamajonnäs och soltorkade tomater

Ingredienser:

  • 250g halloumiost
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 msk srirachamajonnäs
  • 8 soltorkade tomater
  • En handfull färsk basilika
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

1. Skär halloumiosten i cirka 1 cm tjocka skivor och krydda med lite salt och peppar.

2. Värm upp en grillpanna eller vanlig stekpanna på medelhög värme.

3. Stek halloumiskivorna i pannan i cirka 2 minuter på varje sida, tills de får en gyllene yta.

4. Dela hamburgerbröden och grilla dem lätt på snittytan.

5. Bred srirachamajonnäs på både den övre och undre delen av bröden.

You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

6. Lägg halloumiskivorna på den undre delen av bröden och toppa med soltorkade tomater och färsk basilika.

7. Lägg på den övre delen av bröden för att sluta burgarna.

8. Servera halloumiburgarna med en fräsch sallad eller dina favoritsides.

© 2021 BloggNamn. Alla rättigheter förbehållna.

Legymsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up