Remouladesås

Table
  1. Mumsig Remouladesås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Mumsig Remouladesås

Ingredienser:

  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk finhackad kapris
  • 1 msk finhackad inlagd gurka
  • 1 msk finhackad lök
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

  1. I en skål, blanda ihop majonnäs och crème fraiche.
  2. Tillsätt dijonsenap, kapris, inlagd gurka, lök och citronsaft.
  3. Rör om väl tills alla ingredienser är väl blandade.
  4. Smaka av med salt och peppar.
You may also be interested in:  Fläskytterfilé i ugn

Tips: Servera remouladesåsen som tillbehör till fisk, skaldjur eller till pommes frites.

Kålpudding på klassiskt vis
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up