Knaperstekt bacon

Table
  1. Recept: Knaperstekt bacon
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Knaperstekt bacon

Ingredienser:

  • 500 gram bacon
  • En nypa salt
  • En nypa svartpeppar
  • En nypa chiliflakes (valfritt)

You may also be interested in:  Nigiri-sushi

Tillagning:

  1. Starta genom att förvärma ugnen till 200°C.
  2. Lägg ut baconskivorna på en ugnsplåt täckt med bakpapper.
  3. Strö över en nypa salt, svartpeppar och eventuellt chiliflakes på baconet.
  4. Placera plåten i mitten av ugnen och grilla baconet i cirka 15-20 minuter, tills det blir knaprigt och gyllenbrunt.
  5. Ta ut plåten från ugnen och låt baconet svalna något på plåten innan du serverar det.
  6. Njut av det knaperstekta baconet!

Gratinerad kyckling med soltorkad tomat
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up